(Відео) Краще виконання – “APACHE ” (Guitar instrumental). Оцініть музику і сам кліп!

Цією композицією і відео кліпом передається їх дух і прагнення до свободи.

“Мелодія, з якої я почав цікавитися гітарою! Я не грав цю класичну мелодію Shadows понад 50 років, але мене надихнув на це знову відмінний оркестровий фон Джона Сталлард (CubbyHoleStudio), «за винятком крику вовків» LOL. ” – Джон.

У різному виконанні була представлена ця композиція. На різних інструментах, але інструментальна гітара звучить зовсім інакше коли на ній грає талант. Спробуйте зануритися в той час, коли войовничі та горді апачі населяли значну територію. Цією композицією і відео кліпом передається їх дух і прагнення до свободи.

Прекрасне виконання і добірка кадрів в кліпі нікого не залишить байдужим. Ви як би потрапляєте в минулу епоху.

Оцініть виконання і відпишіть коментарями в ФБ. Для інших шанувальників цієї композиції буде цікаво дізнатися вашу думку.

Кліп: “Apache “

Ознайомтеся з постами, які залишили люди з усього світу:

OldGuitarMonkey: “Привіт, Джефф, Цей кальсік відмінно поєднується з оркестрової минусовкой. Приголомшливий звук. Дійсно приємно. Відмінно спрацьовано. ”

Phillip MJ Bacon: “Грав на першому Stratocaster в Великобританії Хенком Марвіном і вважався епіцентром британського вторгнення; включаючи Бітлз. ”

Michel Lebaillif: “Ностальгія, ностальгія. Я був дуже маленьким і слухав вінілові пластинки. ”

Emeritus benjamin: “Привіт тобі. Я відтворив і розмістив вашу vepbre? що захоплює у своїх соціальних мережах, оскільки це найкраща з музики Apache, яку я коли-небудь чув. Мені дуже сподобалося слухати та сподіваюся, що іншим любителям музики сподобається стільки ж, скільки та мені. Браво! “

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.