(Відео) Музика на віка: Smokie – I ‘ll Meet You At Midnight (Я зустріну тебе опівночі). Згадайте молодість!

Добре, що є музика, яка пережила роки.

Коли дивишся на сучасний шоу-бізнес, ловиш себе на думці, що начебто щось втрачено. Виконавці, за рідкісним винятком, вже не ті, що були раніше. Проблема напевно в тому, що вони якісь неприродні. Дуже хочуть сподобатися публіці та у багатьох немає харизми. Посередність затьмарює талант. Це сумно! Особливо якщо згадати то як виступали раніше на естраді. Зараз якісь всі безликі. Подивишся виступ, послухаєш музику і слова пісень і через час можна навіть не згадати, а тим більше не хочеться ще раз прослухати композиція.

Добре, що є музика, яка пережила роки.

Одну з таких груп ви можете подивитися на представленому нижче відео. Група Smokie з піснею: “I ‘ll Meet You At Midnight” (Я зустріну тебе опівночі), можна слухати вічно і вона не набридне.

Пощастило тим, хто чув їх далекого 1976 році!

Згадайте молодість і можете навіть не порівнювати з сучасними групами – навряд чи хто так зможе навіть повторити їх композицію!

Відео: Smokie з піснею: “I ‘ll Meet You At Midnight”

Обов’язково прочитайте коментарі в соцмережах, вам буде цікаво дізнатися, що ви не одні у своїх судженнях:

Юрій Ташланов: “Кріс – це голос, це музика, це душа, і, найголовніше, це наша молодість! Мені 57, я слухаю і зараз те, що слухав в юності та розумію, це до кінця днів! Я щасливий, що народився в той час! Кріс – красень! ”

Саулі Байга: “Смокі – це музика на століття! Кріс Норман і Алан Сілсон такі красиві та молоді тут, обожнюю їх! Ті хто виріс на їхній музиці ніколи не будуть слухати Бузову та інших безголосих співачок. “

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.