Хлопчик, до якого не повернулись наставники Голос. Діти, підкорив британську публіку

Коли одні двері закриваються, обов'язково відкриваються інші. В цьому точно переконався учасник російського шоу «Голос. Діти» Ярослав Якубчук.

Хлопчик народився в Росії, а зараз живе в столиці Великобританії. Він пробував свої сили в проекті «Голос. Діти». Його виступ дуже сподобалося публіці, але судді вирішили інакше. Ніхто з наставників, а це Нюша, Діма Білан і Валерій Меладзе, не обернулися до Ярославу.

Пізніше продюсер «Голос. Діти »зізнався, що хлопчик не пройшов далі, тому що всі команди вже були укомплектовані. Після виступу Ярославу запропонували прийти в наступному сезоні, але він поїхав до Британії.

 "" Ярослав Якубчук

І там хлопчик знову вирішив спробувати свої сили в вокальному шоу – аналоги «Голос. Діти ». І на цей раз його помітили. Він успішно пройшов всі відбіркового тури, а на сліпих прослуховуваннях до нього обернулися всі наставники will.i.am, Денні Джонс і Пікс Лотт. Причому перший зробив це на перших секундах пісні. Крім того, хлопчик став фіналістом шоу, а після завершення проекту йому не раз надходили пропозиції про співпрацю.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Любов приходить і йде … Зоряні пари, які розлучилися перед весіллям.

Нагадаємо, що Селін Діон здійснила мрію вмираючого чоловіка.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.