Віра з “Вороніних” через осінню депресію полізла у вікно: задумалась про сенс життя

Актриса популярного ситкому "Вороніни" опублікувала трохи депресивний пост, який стривожив її шанувальників.

Напередодні дівчина виклала знімок, де піднялася на вікно багатоповерхівки. Там вона посміхається в камеру, одягнена у все колишнє, і розмірковує про те, як швидко летить час. В описі до свого занадто осінньому фото Катерина Волкова поділилася, що живе за принципом не відкладати нічого на “потім “, адже дорога “потім ” найчастіше призводить до пункту “ніколи “.

“Ми віримо, що треба трохи напружитися, заробити, заощадити, потерпіти деякі обмеження. А потім … Та немає ніякого потім! Є тут і зараз! “, – пише Катерина Волкова.

У коментарях багато шанувальників погодилися з її твердженнями, і поділилися своїми історіями.

Нагадаємо, Катя Волкова прославилася завдяки ролі в ситкомі Вороніни. Зараз його поки що не знімають. Це пов’язано зі смертю головного героя – Миколи Петровича – Бориса Клюєва.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.