(Відео) Ana Karla барвисто виконала Bailando (original). Незабутній танець і пісня!

Подивіться як танцює головна героїня кліпу. Яка енергетика йде від неї.

Наше шоу “Танці з зірками” привертає багато шанувальників для перегляду в Україні та не тільки. Люди дивляться це прекрасне шоу, вболівають за своїх улюбленців і звичайно хочуть, щоб вони зайняли перше місце. Судді детально аналізують кожен рух танцюристів і їх взаємовідношення і розуміння один одного. Глядачі іноді не утримуються від овацій, коли бачать талановиту пару.

Але для того, щоб аналізувати, як виступила ваша улюблена пара, необхідно з чим порівнювати.

Нижче пропонується подивитися і порівняти незабутньо барвистий танець Ana Karla з піснею “Bailando” з виступами наших танцюристів.

Подивіться як танцює головна героїня кліпу. Яка енергетика йде від неї. Але найголовніше потрібно подивитися їй в очі. Красива дівчина і прекрасний юнак зустрілися в танці та вони свої очі до кінця танцю не відводять один від одного.

Цей відео кліп увібрав в себе історію любові та повідав її людям.

Запальний танець – це можливість висловити рухом і очима стан душі та показати любов до іншої людини без слів. І це вдалося авторам цього кліпу.

Відео: Bailando (original)

Ознайомтеся з постами, які залишили з усього світу:

Sandra Singh: “Я сумую за тими часами, коли відео представляли культуру, мистецтво і пристрасть до музики. Тепер це просто щось інше та об’єктивізація жінок і чоловіків! ”

NATURE ‘S BEAUTY NATURIST: “Я не розумію мови, але звучить відмінно. Прекрасні танці. Відмінно спрацьовано. ”

Mariluce Cazal: “Чудо, чуттєвість на шкірі, елегантність, ідеальне поєднання з піснею.”

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.