“Танці з зірками” покинули відразу дві пари: несподіваний поворот для проекту. Хто пішов?

У шостому ефірі з десяти пар залишилося тільки вісім. Одна пішла через коронавірус, інша - за рішенням глядачів.

У шостому прямому ефірі найпопулярнішого хореографічного шоу України “Танці з зірками ” фанати попрощалися відразу з двома парами. За результатами суддівських оцінок і глядацьких голосів шоу покинули Тарас Цимбалюк та Яна Заєць. Пара Олега Винника та Олени Шоптенко дискваліфікована через хворобу.

У коментарях до публікації про відхід пар в Інстаграм розгорілися справжні звинувачення.

“Чтоооо?!? Нет, Даша повинна була піти !!! Тарас міг ще багато показати. Дуже шкода “, – пише користувач під ніком irianna.ol_t.

“Ця трійка суддів – це просто знущання над учасниками проекту. З приводу Чапкіса, не хочеться його з поваги критикувати, але це в першу чергу шоу, в якому конкретно мене распологают іншого способу люди, не сприймаються його коментарі однакові для всіх, мовляв танець сподобався, хлопці молодці, оцінка -8. Тільки Мейхер – 10, тому що захоплююся вами давно “, – пише користувач the_danils.

Тепер в проекті залишилося всього вісім пар. Чим ближче до фіналу, тим більш напруженою стає боротьба. Фаворитами залишаються Санта Дімопулус, Юлія Саніна та Надія Мейхер. Слідкуйте за тим, як будуть розвиватися події, щонеділі о 21:00 на каналі 1 + 1.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".