Довиступалась: за концерт в Харкові на Олю Полякову та місцеву адміністрацію відкрито кримінальну справу

В останні місяці Оля Полякова постійно потрапляє в гучні скандали. А тепер ще й під суд потрапить.

Спочатку Олю спіймали на концерті до Дня незалежності, що вона співала під фонограму. Так зробили багато, але Оля навіть не спромоглася мікрофон для проформи надіти.

Оля Полякова
Оля Полякова

Потім вона вийшла мітингувати під Кабмін через скасування концертів під час карантину. З цієї причини артисти, співаки і їх команди залишилися без доходів і у деяких (не у Олі, звичайно, у неї чоловік – мільйонер) вже грошей на їжу не вистачало.

Скандальний характер і напористість співачки змусили ВР прийняти законопроект про підтримку шоу-бізнесу. Концерти та вистави дозволили, але з умовою дотримання всіх карантинних вимог – відкрита майданчики, маски, дистанція, санітайзери і т.д.

концерт Полякової
Концерт Полякової

Концерт Олі в Білій Церкві скасували через жалобу за загиблими в авіакатастрофі. А наступний – в Харкові відбувся. Але скандал навколо нього розгорається в геометричній прогресії.

Концерт в Харкові
Концерт в Харкові

По-перше, як виявилося, це була передвиборна акція команди Геннадія Кернеса.

По-друге, на стадіоні ДЮСШ №5 по Профспілковому бульвару зібралися більше 2000 чоловік, майже всі вони були без масок і ніхто не дотримувався соціальну дистанцію. Вся команда артистки теж не дотримувалася запобіжні заходи.

По-третє, супроводжували концерт 40 поліцейських для “роз’яснення громадянам правил дотримання карантину, а також фіксації протиправних дій з боку організаторів “, але вони майже всі теж були без масок, як видно на фото в соцмережах.

Концерт в Харкові на стадіоні
Концерт в Харкові на стадіоні

На основі цього і скарг жителів району (шум, сміття, бійки після концерту) на організаторів і сам артистку відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу.

Покарання для громадян – від 17 до 34 тис. Грн, для посадових осіб – від 34 до 170 тис. Грн.

Так що навряд чи Олі вдалося заробити, скоріше, чоловікові доведеться на штраф розщедритися.

В літак Полякову без маски не пускали
В самолет Полякову без маски не пус

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.