З ким за своє життя скандалила Волочкова? Найскандальніша зірка російської естради!

Епатажна балерина Волочкова практично кожен день дає своїм фанатам приводи для обговорення. І мова йде не тільки про фото, але і про скандали з іншими зірками.

Шпагати, крихітний купальник, неймовірна розтяжка. Але це все дурниця, адже в центр скандалів балерина потрапляє частіше, ніж на сцену з черговим виступом.

Королева хайпа – “Велика і товста”

Королева і її історія в Великому Театрі
Королева і її історія в Великому Театрі

Найпершим гучною справою стало те, що їй не дозволяли виступати в театрі балету через її занадто великих параметрів. Було складно підібрати партнера.

“Артисти балету відмовляються зі мною танцювати тому, що я, нібито, велика і товста “, – розповідала Волочкова в програмі “В ТЕМІ “.

Звільнення Волочкової з Великого театру, на її думку, це бажання і помста одруженого екс-коханця.

Скандал Собчак і Волочкової

Волочкова і Собчак
Волочкова і Собчак

Колись багато років тому балерина забрала у ведучої “Дому-2 ” багатого нафтовика, а Собчак цього так і не змогла пробачити. Вони сварилися на публіку, розповідали один про одного гидоти, витрушували, що називається, брудну білизну. Зараз, через стільки років, вони вже відкрито не ведуть ворожнечу, а й дружити теж не поспішають.

Волочкова та Ігор Вдовін – гучне весілля і не менш гучне розлучення

Волочкова та Ігор Вдовін
Волочкова та Ігор Вдовін

Після відходу з Великого Театру Анастасія пустилася в усі тяжкі. Стала крутити романи, охомутать навіть Баскова. Але з часом нагулялась, схаменулася і вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Вдовіна, народила йому дочку. На цьому скандали не закінчилися. За словами балерини, Вдовін потрапив в якусь секту, взяв в борг у неї три мільйони доларів і зник. Волочкова через суд досі намагається повернути ці гроші назад.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.