(ВІДЕО) Ліза Галкіна переспівала Аллу Пугачову: росте гідна заміна

7-річна донька Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза заспівала пісню Примадонни «Миллион алых роз» і зачарувала своїм талантом Мережу.

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна двійнята Ліза і Гаррі вже в 7 років є справжніми зірками. За талановитими і харизматичними дітьми стежить буквально вся країна, а їхні зіркові батьки регулярно публікують на своїх сторінках в своїх соціальних нові фотографії і відео своїх спадкоємців. Діти з раннього віку займаються вокалом, театральним мистецтвом і вчать іноземні мови.

Нещодавно в Мережі з’явилося відео, де маленька Ліза співає пісню Примадонни «Миллион алых роз». Незважаючи на свій ранній вік, Ліза відчуває себе на сцені впевнено і поводиться розкуто. Варто відзначити, що дівчинка явно володіє хорошими музичними даними. Користувачі Мережі відзначили, що Ліза подає великі надії і в майбутньому зможе піти по стопах своєї зіркової мами.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі Галкін в цьому році стали першокласниками. Зіркові діти вчаться в одній з найдорожчих приватних шкіл Москви, де навчання на двох дітей Примадонні і Галкіну обходиться в 3 мільйони рублів на рік.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!