Правила побутового етикету від Ольги Фреймут продовжуються. На цей раз ревізор вчить правильно витиратися серветками

Головний ревізор країни Ольга Фреймут навчає українців правильно витиратися серветками. Зірка продовжує просвіщати народ в питаннях побутового етикету.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є автором не однієї книги. На її рахунку не тільки дитячі казки та поради матусям по догляду за дитиною. Також Ольга написала книгу з етикету, в якій з гумором поділилася правилами хороших манер.

Крім того, телеведуча регулярно ділиться з підписниками в Instagram короткими відео-уроками все по тій же темі. На цей раз Фреймут показала, як потрібно користуватися полотняними серветками — витиратися ними як рушником після вмивання не можна.

Этикет Ольги Фреймут
Книга з етикету від Ольги Фреймут

Отже, серветку необхідно скласти навпіл і укласти на коліна розкритим боком до живота. Протирати губи під час вечері можна лише одним куточком або боком, щоб полотно виглядало акуратно.

Як не дивно, але навіть сувора Ольга вважає, що за столом можна вишмаркувати носа, якщо вже дуже потрібно і ви не встигаєте добігти до вбиральні.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Тут теж є свої нюанси — робити це в ресторанну серветку можна. На такий випадок при собі слід мати свій носовичок. Правила такі — відверніть голову від столу, тихесенько проведіть процедуру, після чого без зайвих коментарів і вибачень продовжуйте їсти.

У коментарях до нового ролику ревізора багато користувачів подякували їй за корисні поради, хоча не обійшлося і без іронії на тему того, що такими відео Фреймут буквально приймає людей за дурнів, адже описувані нею правила і без того знає кожен:

  • «Спасибі за доречну підказку. Я дуже переживала, що якось незручно за столом або в транспорті вишмаркуватися»;
  • «Завжди чекаю на вашу рубрику!»;
  • «Багато корисного!»;
  • «Оля, ви такі елементарні речі підказуєте. Думаєте, люди зовсім тупі? Придумайте щось більш цікаве»;
  • «В якому сенсі? А я завжди використовував скатертину в ресторанах, а в чебуречній туалетний папір, який ношу з собою»;
  • «Нагадало одне відео, де потрібно сидіти за правилами на краю стільчика. Так хлопець і сів, поки не впав зі стільця».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.