Моїсеєва залишили без домівки і грошей!: продюсер розповів, хто знущається над хворим співаком

За останньою інформацією адвоката Тамари Пуховой, стан здоров'я Бориса Моїсеєва - критичний. Він нерухомий. Але це не єдина його проблема.

Як стверджує екс-колега Моїсеєва, продюсер Євген Фрідлянд, найближче оточення і родичі Бориса готові на все, щоб не допустити одужання багатого і знаменитого співака. Звідки ж така жорстокість і чи правда це?

Борис Моїсеєв після інсульту втратив будинок, і ризикує втратити всі гроші з-за жодних близьких
Борис Моїсеєв після інсульту втратив будинок, і ризикує втратити всі гроші з-за жодних близьких

“Коли Боря захворів, я намагався піклуватися про нього, а в цей час його оточення хотіло заробити гроші на хвору людину, – каже Євген. – Тому вони зробили все, щоб нас з ним розвести. Не тільки мене, весь колишній коло від Борі прибрали “, – розповідає Євген Фрідлянд, не стримуючи емоцій. За його словами, перша лінія родичів тільки і чекає, поки не бідна Моїсеєв залишить заповіт, розподіливши всі свої активи і кошти між ними. А здоров’я співака, насправді, не має ніякого значення для них.

Користуючись нагодою, поки Борис Моїсеєв знаходиться в нерухомому стані, його родичі і колеги, що працюють в команді на сцені, вже продали будинок співака, і витратили отримані гроші на концерт в Кремлі. З цих засіб на реабілітацію і лікування, за словами Євгена, не виділили ні копійки.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.