Влад Яма розповів про серйозну травму: “Зателефонувавши батькам, я сказав, що не можу танцювати”

Відомий лисий хореограф Влад Яма відвідав програму "Зоряний шлях" і розповів про те, що довелося пройти за час підйому по кар'єрних сходах.

За словами Ями, він точно знав, чого хоче домогтися, і у нього була величезна мотивація працювати.

Влад Яма
Влад Яма

“Коли я переїхав із Запоріжжя до Києва, у мене була дуже сильна і яскрава мрія – стати чемпіоном світу. Я відчував, що ще 6-7 років і у мене може вийти. Я хотів бути кращим, ось і все “, – розповідає легендарний хореограф. Однак через рік все могло закінчитися, адже артист отримав першу серйозну травму. Тоді лікарі прогнозували – кар’єри в танцях у Влада Ями вже не буде.

Влад Яма
Влад Яма

“У мене тріснув хрящ, який покриває надколінок з внутрішньої сторони, – розповідає Яма. Безліч операцій, болю, набряк, неймовірні суми на лікування. Проблема пішла, але повернулася через чотири роки – тріщина з’явилася вже на іншій нозі. Тоді Яма знову почав бігати по лікарях в надії знову повернутися на сцену. у нього навіть були сльози на очах, коли намагався сказати батькам про те, що не зможе танцювати. Але з часом лікарі змогли повернути Ямі можливість танцювати і розвиватися. Сьогодні він найвідоміший танцюрист України і суддя проекту “Танці з зірками “.

Влад Яма
Влад Яма

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.