Подруга Пугачової і Галкіна захворіла коронавірусом після вечірки у Яни Рудковської – вони всі там були, ще й Басков

Здоров'я 72-річної Алли Пугачової, а також новонародженого сина Яни Рудковської та близьких знаменитостей виявилося під загрозою. На тій вечірці були також Микола Басков, Валерія з Пригожиним і інші представники шоу-бізу.

Переполох в зоряному сімействі Галкіна і Пугачової дуже серйозний. Днями вони побували на вечірці, яку влаштувала Яна Рудковська на честь народження сина Арсенія. Там було багато зіркових гостей – Валерія з Пригожиним, Микола Басков, Тарзан з Королевою, хворий на рак Валентин Юдашкін, інші, а також дружина продюсера Олександра Достмана Іда – вона з Аллою Пугачовою великі подруги.

Іда Достман з Аллою Пугачовою подруги
Іда Достман з Аллою Пугачовою подруги
Максим Галкін і Іда Достман
Максим Галкін і Іда Достман

Що там і як – невідомо, але дружні обнімашкі і поцілунки точно були присутні. І тут як грім серед ясного неба – Іда Достман захворіла коронавірусомів.

результати тесту
Результати тесту

Тепер виходить, що всі присутні могли також підчепити цей злощасний вірус. У небезпечній зоні всі гості і їх близькі. 72-річна Примадонна за віком входить до групи підвищеного ризику, можуть заразитися з двійнята Ліза і Гаррі.

Максим Галкін, Микола Басков та Іда Достман (фото з вечірки)
Максим Галкін, Микола Басков та Іда Достман (фото з вечірки)

Перелякана і Яна Рудковська – за свого малюка, йому ж ще й місяця немає.

Яна Рудковська з дітьми
Яна Рудковська з дітьми

Після того, як Іда повідомила про своє захворювання з усіма класичними симптомами – температурою, кашлем, проблемами з диханням, весь російський бомонд кинувся робити тести на Ковід-19.

Більшість коментарів у соцмережах з побажаннями одужання, але є і засуджують – навіщо робити такі заходи, якщо кількість хворих в Москві збільшується щодня. І навіть наявність мільйонних рахунків не допомагає вберегтися від зарази.

 

 

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".