13-річна дочка покійної Юлії Началової підкорює шоу-бізнес: вся в маму

Дочка Юлії Началова Віра вперше виступила на телебаченні: заспівала пісню на дитячій програмі.

Відома російська співачка Юлія Началова померла в березні минулого року від зараження крові і серцевої недостатності. У артистки залишилася 13-річна дочка Віра, доля якої, після смерті матері, найбільше хвилювала громадськість. Дівчинка вирішила жити з батьками Началової, а не з батьком. Однак Віра не втрачає зв’язок з татом і регулярно з ним бачиться. Родичі Віри весь цей час намагалися вберегти дівчинку від пильної уваги ЗМІ. Лише зрідка батьки Началової могли опублікувати в своїх соціальних мережах фото внучки.

Юлія Началова з дочкою Вірою
Юлія Началова з дочкою Вірою

Дочка Началової Віра завжди мріяла про велику сцену і раніше не раз виступала разом з мамою. Після смерті Юлії дівчинка у перші 5 жовтня з’явилася на телебаченні. Віра заспівала пісню на дитячій програмі «Доброго ранку, малята». Варто відзначити, що Віра має гарні музичні данні і відмінно тримається на сцені.

Нагадаємо Віра Алдонина – єдина дитина Юлії Началової. Дівчинка народилася в грудні 2006 року від футболіста Євгена Алдонина. У 2011 році Юлія розлучилася з чоловіком, але зберегла з ним хороші стосунки. Зараз Віра хоч і живе з бабусею і дідусем, але часто бачиться і спілкується з батьком.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.