Як виглядає вже доросла Маша з “Вороніних” і чим вона заробляє на життя?

Серіал "Вороніни" - один з найвідоміших в Росії і Україні. Його актори вже встигли полюбитися публіці так, що тепер шанувальники спеціально відстежують проекти, де вони знімаються.

Маша Вороніна – спочатку маленька дівчинка, а потім – важкий підліток. Вона дочка Віри і Кістки, внучка Галини Іванівни та Миколи Петровича. Як же зараз, через більш ніж два десятки сезонів, виглядає маленька Маша з косичками? Ви будете здивовані, але вона вже зовсім не маленька.

Маша Вороніна
Маша Вороніна

Вперше на ТБ Маша Ілюхіна (справжнє ім’я дівчинки) з’явилася 15 років тому. Тоді вона знялася у фільмі “Єсенін “, правда популярності їй це не принесло. Справжня слава у Маші з’явилася за часів “Вороніних “, де актриса грала з 2008 року.

Маша Вороніна
Маша Вороніна

Ще через три роки року юна артистка знялася в фільмах «Бомба» і «Матусі», а потім – в драматичній картині «Два миті кохання».

Маша Вороніна
Маша Вороніна

Зараз Марія Ілюхіна перетворилася в красиву струнку дівчину, яка, до того ж, ще й успішна, адже її часто запрошують на цікаві ролі в рейтингових проектах.

Також вона почала писати авторські пісні і навіть зняла кліп, пробувала себе в ролі моделі, виходячи на центральні подіуми Росії.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.