Ірина Білик хоче під суд слідом за Олею Поляковою: теж дала концерт в Харкові, чим обурила місцевих жителів

Популярна українська співачка Ірина Білик виступила в Харкові практично відразу ж після скандального концерту Олі Полякової. Судячи з усього, їх обох чекає суд.

5 жовтня героїня нашої сьогоднішньої статті заспівала для харків’ян у Палаці студентів юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Запис її виступу з’явився на Instagram-сторінці true.xa, де регулярно публікуються актуальні новини міста.

http://www.instagram.com/p/CF-GK4HhrPc/

У коментарях до цього ролику користувачі мережі буквально накинулися на Ірину, вважаючи, що через неї та інших артистів на Харків чекає посилення карантинних заходів через пандемію коронавірусу.

При цьому деякі схильні не покладати всю провину на виконавицю, адже за проведення концертів відповідає міська адміністрація.

Возмущение пользователей Instagram по поводу концертов в Харькове
Обурення користувачів Instagram з приводу концертів в Харкові

Варто сказати, що за добу з 5 по 6 жовтня у Харківській області було зафіксовано 487 нових хворих, а в загальному плані регіон знаходиться в трійці анлідеров за кількістю інфікованих.

Така гнівна громадська реакція на Білик пов’язана з недавнім шоу Олі Полякової до Дня вчителя. Суперблондинка співала для двох тисяч глядачів, які не дотримувалися ніяких запобіжних заходів — ні соціальної дистанції, ні медичних масок.

Скандальный концерт Оли Поляковой
Скандальний концерт Олі Полякової

Поліція стверджує, що заздалегідь попереджала організаторів про те, що масові святкування в нинішніх умовах неприпустимі. Проте до цього не прислухалися ні чиновники, ні виступаючі зірки.

Ирина Билык на сцене
Ірина Білик на сцені

В результаті за фактом порушення вимог карантину відкрито кримінальне провадження, але Полякова зазначила, що її це не стосується, оскільки весь галас пов’язаний з майбутніми виборами. Білик же планує організувати в жовтні ще два великих концерти — в Дніпрі та Вінниці.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.