Злата Огневич поділилася топ-5 способами пережити осінню нудьгу

Відома українська співачка і учасниця конкурсу "Євробачення" звернулася до своїх шанувальників і дала їм кілька дієвих порад.

Як відомо, осінь – пора року, коли люди найбільше схильні до депресивних думок і смутку. Яскрава і вічно усміхнена Злата Огневич поділилася п’ятьма правилами, які дозволяють їй вийти з посмішкою з будь-якої ситуації.

Перше, що варто зробити, за порадою української співачки і політика – піти на шопінг

Навіть психологами доведено, що покупка нових речей для себе сприяє виробленню гормонів щастя і відганяє похмурі думки.

Другий секрет від Злати – похід до косметолога. Б’юті-процедури – ще одна можливість відволіктися від рутини і поганого настрою.

Також співачка радить своїм шанувальникам познайомитися з кимось, влаштувати собі чітміл (правда, не забути після цього відпрацювати всі калорії в спортзалі), і, звичайно ж, з’їздити в нове місце, де ніколи не були.

Нагадаємо, ця осінь вважається аномально теплою, адже навіть сьогодні ще в деяких регіонах України тримається літня погода – можна без проблем ходити в футболці і не замерзнути. А ось ті регіони, де пішли осінні дощі, вже змогли відчути справжній жовтень.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.