Басков показав двох найулюбленіших жінок: одна виховала, інша не дає спокійно жити

Особисте життя Миколи Баскова завжди залишалося під пильною увагою публіки.

Тому всі його підказки і якісь факти в соціальній мережі або на публіці – відмінна можливість обговорити його сімейний стан. Сьогодні натуральний блондин привітав з днем народження відразу двох важливих жінок – маму і ту саму, через яку не спить ночами.

Також Басков розповів, що його кішечці сьогодні виповнюється вже цілих п’ять місяців. Він досить сильно до неї прив’язався, тому прощає навіть те, що вона ночами бігає по дому і будить його рано вранці. Нагадаємо, Баскову кошенят привела кішка, яку він кілька місяців підгодовував у себе вдома. Він такий добрий чоловік, що не зміг від них відмовитися, і тепер одну пухнасту кішку забрав до себе додому. Він назвав її Шанель.

Також дивіться наш відеосюжет на тему: На пенсію Кіркорова, Пугачову і Баскова! Dava, Клава Кока, Крід, Моргенштерн замінять “старожилів “.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.