Напівголий Костюшкін похвалився шпагатом на пляжі: Волочковій до такого ще далеко

Всі звикли до того, що скандальна балерина Анастасія Волочкова може в будь-якому місці сісти на шпагат і викласти фото зі своєю професійною розтяжкою.

Але екс-соліст групи “Чай вдвоем ” вирішив перетягнути частину цієї слави на себе, і прямо на пляжі продемонстрував свої приголомшливі вміння ставати в цікаві пози і розтягуватися. Відео він виклав на своїй сторінці в Інстаграм.

В описі до відео він так і уточнив – приймає флешмоб по шпагату від Настусі Волочкової.

“Ойойой, бережіть дзвіночки. А взагалі оч круто, красавчик “, “Волочкова нервово курить “, “Боже мій! Невже такі чоловіки ще існують?! “, “Неїї, це ще не той шпагат) Волочкової треба скоріше запатентувати шпагат як частина особистого бренду) “, – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Стас Костюшкін раніше входив до групи “Чай вдвоем “. Другим солістом там був Денис Клявер. Однак в 2012 році хлопці вирішили – тепер виступатимуть сольно. З чуток, причиною розпаду стала дружина Стаса, яка весь час користувалася його, що той – молодець і лідер, а Денис – другий номер.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.