Наташа Корольова швидко знайшла заміну зраднику-Тарзану: місце чоловіка зайняв хлопчина помолодше

Російська співачка Наташа Корольова вже знайшла заміну чоловікові-зраднику. Поки Тарзан розбирався з коханками, дружина часу дарма не втрачала.

Сімейство Глушко і Корольової не сходить з перших сторінок преси ось уже місяць. Спочатку стало відомо, що під час відсутності Наташі танцюрист вирішив розважитися і запросив додому двох дівчат.

Пізніше Сергій особисто зізнався в зрадах дружині, однак головною причиною скандалу стала крадіжка коштовностей на велику суму і трьох тисяч євро готівкою.

Наташа Корольова і Сергій Глушко
Наташа Корольова і Сергій Глушко

Виконавиця звинуватила у всьому коханку Тарзана Анастасію Шульженко, яка поставила всю країну на вуха новиною про вагітність від Глушко. Втім, прямо в ефірі телешоу «Насправді» дівчина зробила тест — результат не підтвердився.

Анастасия Шульженко с Тарзаном
Анастасія Шульженко з Тарзаном

Відразу ж після події Корольова не стала коментувати все це і поїхала на гастролі. Компанію їй склав 18-річний син Архип. Він, до речі, пішов по стопах матері і почав будувати співочу кар’єру під псевдонімом Грек. На його рахунку вже є перший кліп.

Архип Глушко с мамой Наташей Королевой на сцене
Архип Глушко з мамою Наташею Корольовою на сцені

Архип не тільки підтримував маму, а й виходив до неї на сцену, де особисто заспівав пару рядків з її репертуару. Наташа поділилася в Instagram коротким закулісним роликом з того самого концерту.

Як не дивно, але в коментарях на зіркове сімейство обрушилася хвиля критики, хоча останнім часом це вже стало буденністю:

  • «Який низький піар»;
  • «Раніше радували піснями, а тепер якийсь балаган на виїзді»;
  • «При всій повазі до Корольової, хочеться сказати: Архип — не співак і не танцюрист»;
  • «А хіба син не повинен бути на лекціях в інституті?»;
  • «Що це взагалі було? Ні пісні, ні танцю. За що люди платили гроші?».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.