Бльоданс, Меладзе, Лоліта: зірки, які виховують «особливих» дітей

Від появи в сім'ї дитини з синдромом Дауна, аутизмом або ДЦП не застрахований ніхто, навіть зірки. Герої цього матеріалу не тільки не відмовилися від своїх спадкоємців, а й на своєму прикладі показали, що таких «особливих» дітей потрібно оточувати любов'ю і турботою.

Евеліна Бльоданс

Евеліна Бледанс і син Семен
Евеліна Бледанс і син Семен

Про те, що у неї народиться «особлива» дитина актриса дізналася ще на 3 місяці вагітності. Лікарі пропонували Евеліні позбудеться від дитини, але жінка вирішила залишити малюка. Так, в 2012 році народився хлопчик Семен з синдромом Дауна. Евеліна на своєму прикладі хоче показати, що діти з таким діагнозом теж заслуговують любові і турботи. Актриса часто бере хлопчика з собою на світські заходи, показує його фотографії в Мережі і ділиться зі своїми шанувальниками новими досягненнями свого сина.

Костянтин Меладзе

Костянтин Меладзе і син Валера
Костянтин Меладзе і син Валера

Молодшому синові Костянтина Меладзе від першого шлюбу Валері поставили діагноз «аутизм» в 3 роки. До цього віку хлопчик ріс і розвивався, як і інші дітки, але в 3 роки у нього почався регрес. Такий діагноз став шокуючим для батьків Валери, але руки вони не опускали. Перша дружина Меладзе Яна приділяє дуже багато уваги синові – працює з хлопчиком не тільки в українських клініках, але і за кордоном.

Лоліта

Лоліта з донькою Євою
Лоліта з донькою Євою

Єдиній дочці Лоліти Мілявської Єві поставили діагноз аутизм. Дівчинка народилася недоношеною через що мала проблеми з розвитком і страждала через поганий зір. Зараз Єві вже 21 рік і від колишніх проблем не залишилося і сліду. Зараз дівчина навчається в Польщі на філолога.

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.