ТОП-5 найбільш невдалих убрань Ані Лорак: на що дивився її стиліст?

Популярна співачка Ані Лорак неодноразово вражала публіку своїми розкішними вбраннями, але іноді артистка обирає не зовсім вдалі і навіть безглузді костюми.

Ми зібрали 5 нарядів Ані Лорак, які найбільше обговорювали і критикували в Мережі.

Рожеве плаття з рюшами

Образ Лорак на “МУЗ ТВ” вважають не модним

У 2016 році на врученні премії «МУЗ-ТВ» Ані Лорак пройшлася по червоній доріжці в рожевій сукні з рюшами і довгим шлейфом. Безглуздий образ артистки доповнила дивна трояндочка на шиї і масивні туфлі.

Стрази і плагіат

Лорак приміряла образ Дженіфер Лопес

Іноді Ані Лорак грішить тим, що копіює образи інших знаменитих зірок. Так, співачка приміряла прозорий комбінезон з страз, під яким проглядається бежеве боди. Лорак в точності повторила образ Дженніфер Лопес.

Малинове плаття

Лорак в малиновом платье
Лорак в малиновому платті

Одного разу Ані Лорак з’явилася на світському заході в облягаючому малиновому платті. Публіка порахувала цей наряд немодним і зазначила, що таке виставляє фігуру артистки не в кращому світлі.

Міні-плаття з очима

Незвичайне плаття не сподобалося публіці

Ані Лорак взяла участь в проекті «Богемна рапсодія», присвяченого Фредді Меркьюрі і групі Queen. Там артистка заспівала в дуже незвичайному вбранні – облягаючому, короткому, червоній сукні з візерунками у вигляді очей.

Сукня з живих троянд

В
Лорак схожа на клумбу з квітами

У 2015 році на вручення премії «Золотий грамофон» співачка з’явилася у сукні зі справжніх троянд. Шлейф був настільки важким, що для пересування Лорак була потрібна допомога. Однак публіка не дуже оцінила старання співачки. Багато порахували, що Лорак в той день була більше схожа на клумбу, ніж на співачку.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!