У ній тече турецька кров: Ані Лорак показала “східну” дочка від чоловіка-зрадника

У соціальній мережі Інстаграм Кароліна Куєк (вона ж Ані Лорак) показала свою чарівну дочку. Шанувальники відзначили - вона майже не схожа на маму. Всі основні риси передалися їй від тата з дуже потужним турецьким корінням.

Дочка Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу звуть Софія. Після зради батька і розлучення батьків вона поїхала в Росію разом з мамою. Зараз Соня ходить там в школу, займається творчістю і навіть знімається в кліпах своєї мами.

В цьому році у Ані Лорак вийшов кліп “Своей любимой”, в якому дебютувала її дочка Софія

Як говорила Лорак, Софія сама захотіла взяти участь в зйомках, а мама тільки підтримала цю ідею, щоб якось розвивати творчість дочки.

Маленька Соня відмінно ладнає зі своїм новим “татом ” – нареченим Ані Лорак Єгором Глєбовим. Він – екс-продюсер Тіматі, і досить відомий діяч “Блек Стар “. Також Єгор – колишній чоловік української співачки танення, у якій від Глібова залишився дитина.

Як Софія відреагувала на кільце у мами на пальці, і рада вона майбутньому появи братика чи сестрички, зоряна пара поки не афішує. Але, мабуть, вони вже готують дівчинку на роль старшої сестрички.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.