Ігор Крутой вперше прокоментував чутки про те, що у нього рак

Музикант і композитор Ігор Крутой вперше за довгий час зважився поговорити на публіку про свої проблеми. Шанувальники були ошелешені його словами і одкровеннями.

Протягом більш ніж року ведучий програми “Доля людини ” Борис Корчевников намагався заманити Ігоря Крутого до себе на проект. Але з незрозумілих причин композитор відмовлявся відвідувати шоу. Нещодавно справжнім подивом для публіки став візит Ігоря Яковича в шоу. Там він розговорився про свою сім’ю, творчості, кар’єрі.

Важливою темою залишається онкологія, яку діагностували у Ігоря Крутого: чи правда це?

Ігор Крутой відвідав шоу "Доля людини"
Ігор Крутой відвідав шоу “Доля людини”

Ігор Якович розповів, що не знає хто і для чого розпускає ці чутки, але це неправда. З чуток, рак у артиста діагностували нібито на початку нульових. Ігор Крутой пов’язує це з операцією з видалення кісти на підшлунковій залозі. Цілком ймовірно, що засоби масової інформації або шанувальники щось переплутали, з тих пір і піднялися ці чутки. Підкріплено це і тим, що на початку 2000-х місто він сильно схуд, колір шкіри став блідим, також він деякий час не виходив на сцену і відмовився від виступу на великих концертах.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.