Влад Яма пояснив, чому він учасникам шоу “Танці з зірками ” ставить низькі бали

Влад Яма - найвідоміший хореограф України. Саме тому його запросили в проект "Танці з зірками ", який йде на телеканалі 1 + 1.

Це вже не перший сезон танцювального шоу. А ось в самому першому брав участь Влад Яма. Тоді він танцював з Наталею Могилевською, і вся країна шепотілася про їхній роман. Також Влад Яма був суддею шоу “Танцюють всі! ” І “Україна має талант “. За чотири роки його досвіду суддівства в подібних шоу він придбав досвід не дуже доброго тренера, адже ставив низькі оцінки.

Практично після кожного ефіру з Владом Ямою його обговорюють і критикують за його низькі оцінки учасникам

Влад Яма та Наталя Могилевська в шоу "Танці з зірками"
Влад Яма та Наталя Могилевська в шоу “Танці з зірками”

“Можу аргументувати кожну свою оцінку. Ставлюся до своєї роботи максимально відповідально. Тому ЗАВЖДИ ретельно все зважую, порівнюю пари між собою ПЕРЕД тим, як підняти заповітну цифру “, – говорить Влад Яма у себе в Інстаграм.

Влад Яма
Влад Яма

Він також стверджує, що його оцінка за танець – це суб’єктивна думка однієї людини. А скільки людей, стільки й думок. Тому не варто прив’язуватися до цієї оцінки та розцінювати її як істину в останній інстанції.

Якщо хтось не згоден з його оцінкою, і аргументовано готовий це пояснити, то Влад Яма завжди готовий це вислухати.

Влад Яма з дружиною
Влад Яма з дружиною

У коментарях під публікацією Влада Ями шанувальники відзначили, що незважаючи на низькі оцінки, хореограф дійсно в більшості випадків залишається об’єктивним і чесним перед учасникам шоу. До того ж, високі оцінки він теж ставить, але виключно заслужено.

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.