Філіп Кіркоров зізнався, що мріє попустувати на нудистському пляжі: йому є що показати

Популярний російський співак Філіп Кіркоров зізнався, що мріє опинитися на нудистському пляжі. Більш того, він із задоволенням взяв би з собою приємну компанію.

Сьогодні герой нашої статті став головним гостем на «Дитячій Новій хвилі» в кримському «Артеку».

Як і годиться поп-королю, він традиційно змінив кілька нарядів за весь день і нарешті постав перед публікою в оновленому образі, зрізавши афро-косички, які вже стали звичними. Їх артист носив близько півтора місяці, а на цей раз змінив їх кучерявим каре.

Филипп Киркоров избавился от афро-косичек
Філіп Кіркоров позбувся афро-косичок

Шанувальникам відома любов кумира до експериментів над зовнішністю, так що їх цим вже не здивуєш, чого не скажеш про його таємні фантазії, яким він поділився з журналістами.

Для початку варто сказати, що колишній чоловік Примадонни неодноразово гостював на півострові, тому знає його вже практично як свої п’ять пальців. Ось що Філіп Бедросович відповів на питання про те, де був би не проти погуляти:

«А де тут нудистський пляж? Уже всім займався, а ось на особисте життя часу немає. Зараз, звичайно, вже навряд чи піду. Це раніше було що показати… Хоча і зараз є!».

Игорь Крутой, Филипп Киркоров и Дава на «Детской Новой волне»
Ігор Крутой, Філіп Кіркоров і Дава на «Дитячій Новій хвилі»

Причому туди Кіркоров взяв би з собою ще когось. Він з іронією сказав, що любить екшн, тому один в такі делікатні місця не ходить.

Не можна не відзначити, що хоча конкурс і дитячий, бесіди за лаштунками велися зовсім не для дітей. Однак на сцені Філіп поводився зовсім по-іншому.

Филипп Киркоров с Алисой Голомысовой
Філіп Кіркоров з Алісою Голомисовою

Наприклад, юній фаворитці Алли Борисівни Алісі Голомисовій, якій та подарувала гарну сукню для номера, Кіркоров пообіцяв особисто підібрати до вбрання пасуючі туфлі. Що може бути миліше?

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.