Довгоочікуване “поповнення” в житті Ані Лорак і Єгора Глєба відбудеться зовсім скоро: шанувальники у нестямі від радості

Шанувальники пари Ані Лорак та Єгора Глєба нарешті дочекалися — скоро в їх житті станеться "поповнення". Такою радісною новиною співачка поділилася у себе в Instagram.

У минулому році артистка офіційно розлучилася зі своїм чоловіком — бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Вони розійшлися після десяти років шлюбу на тлі чуток про численні зради чоловіка. Їх спільна дочка Софія залишилася жити з мамою, дівчинці зараз 9.

Ани Лорак с бывшим мужем Муратом и их дочерью Соней
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом та їхньою дочкою Сонею

Незабаром Лорак почала зустрічатися з музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом. Причому пара цього не приховує, публікуючи спільні фотографії в соціальних мережах, хоча і досить рідко.

Колишня дівчина Глєба Tayanna, теж, до речі, співачка, побажала коханим щастя і розповіла, що вони вже з’їхалися.

Лорак и Глеб
Лорак і Глєб

Вчора Ані виставила знімки зі студії — зараз вона зайнята записом нової пісні. Фанати впевнені, що з цього вийде справжній хіт, адже співає Кароліна, а музику створює Єгор.

Перед камерою знаменитість з’явилася в сірих вузьких джинсах, чорних кросівках на масивній підошві і в об’ємній толстовці в колір. Її волосся акуратно увладене в легкі хвилі, а на обличчі помітний легкий макіяж.

Коментатори влаштували під фото справжній бум:

  • «Які гарні новини перед сном. Готові почути шедевр від улюбленої»;
  • «Красуня! Дуже-дуже чекаємо!»;
  • «Як же ми цього чекали! Швидше б почути ваш чудовий голос і потонути у вашому маленькому світі»;
  • «Як дочекатися? Ми вже від нетерпіння згораємо»;
  • «Ви незвичайна красуня, Кароліна!».

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.