“Зрадник! “: Малахова зацькували за ефір з коханкою Тарзана

Днями вийшло інтерв'ю Ксенії Собчак з Тарзаном і Наташею Корольовою, де Наташа заявила - їй дуже неприємно, що канали, до яких у неї була довіра і повага, стали витягувати брудну білизну і виставляти особисту сварку пари напоказ.

Вона також подякувала інших колег і друзів-журналістів, які відмовилися від того, щоб мусолити ці чутки і обговорення. Серед тих, кого подякувала Королева, був самий популярний телеведучий Росії Андрій Малахов. Але практично через день після цього Малахов все таки забруднив свою репутацію, через що і нарвався на критику з боку публіки.

“Друже мій, Андрюша Малахов! Спасибі тобі, що не зрадив “, – заявила Наталія Корольова в Інтерв’ю.

Але вже через день після цієї заяви Малахов випустив розслідування, через що його почали звинувачувати в зраді

Малахов облажався - дружбу з Королевою кінець
Малахов облажався – дружбу з Королевою кінець

Туди прийшла Анастасія Шульженко, її подруга Мілана, адвокат Вадим Лялін і ще кілька друзів Сергія Глушка. На цьому прямому ефірі показали відео, де Анастасія Намагалася поговорити з Тарзаном, але той її відштовхнув і дівчина впала на підлогу. Також Настя зробила заяву, що втратила дитину. Але подробиць не висловила. Це ще більше підтвердило версію про те, що ніякої вагітності насправді не було.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.