Володимир Остапчук вперше заговорив про дітей від коханої Христини Горняк: ось чому весілля уже так скоро

Популярний український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук вперше заговорив про майбутніх дітей від своєї нареченої Христини Горняк. Саме до неї він пішов від колишньої жінки Олени Войченко.

Закохані заручилися всього лише через рік після знайомства, а дата весілля вже призначена — 15 жовтня. Наступного четверга пара змінить статус з хлопця і дівчини на чоловіка і дружину.

Днями в ексклюзивному інтерв’ю для телешоу «Зірковий шлях» Володимир розповів, що вони з Христиною активно готуються в торжества. Кільця вже замовлені, оформлення обране, букети зібрані, наряди куплені.

Одно из возможных свадебных платьев Кристины
Одна з можливих весільних суконь Христини

Горняк продемонструє на святі цілих три весільних образи — перші два вони з Остапчуком підібрали, коли відпочивали у Львові, а третій наряд вона шиє самостійно.

Гостей на святі буде небагато — лише самі рідні та близькі. На тамаду і традиційні конкурси вони можуть не розраховувати, оскільки наречений і наречена збираються влаштувати більш сучасний банкет.

Не можна не відзначити обручки пари, адже вони особливі — всередині кожної з них викарбувано напис, який можна прочитати тільки тоді, коли вони з’єднані в одну. Шоумен пообіцяв розповісти вже на самому весіллі, що саме там написано.

Влюбленные Владимир и Кристина
Закохані Володимир і Христина

Ось що Христина відповіла на питання про майбутнє прізвище:

«Звичайно, я буду брати прізвище Володимира, незважаючи на те, що потім буде паперова тяганина, тому що я нотаріус, мені доведеться змінити печатку, документи. Але нічого страшного. Я буду Кристина Остапчук, це дуже красиво».

Варто сказати, що закохані активно ведуть свої профілі в Instagram, де діляться з підписниками моментами сімейного життя і не тільки.

Скриншот из Instagram Владимира Остапчука
Скріншот з Instagram Володимира Остапчука

Вчора ввечері Остапчук в Insta-Stories розповів, що вони з Горняк люблять вечорами помріяти, а останнім часом їх мрії стосуються будинку, сім’ї та майбутніх дітей. Не виключено, що саме тому пара так поспішає з весіллям. Час покаже.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.