(Відео) Олег Винник з душевної піснею “Гра в кохання ” зачарував глядачів

Не можна грати в любов.

Всім полюбився і визнаний талановитий співак Олег Винник завжди захоплює своїх шанувальників незабутнім виконанням. Можна слухати його пісні весь час і не набридне. У кожній пісні є сенс і сам Олег їх пише. Він передає емоційно все що є в пісні. Це йому майже завжди вдається. І в цей раз – вічна тема про любов. Можна закохатися, але не завжди любов буває взаємна, іноді друга половина сприймає любов як гру. Однак це емоційно відбивається на другій половині. Не можна грати в любов. Хоча деякі використовують закоханість людини для досягнення своїх цілей, іноді корисливих. Закоханий чоловік не здогадується про це, він засліплений почуттям. І це його проблема. Погано якщо ви потрапили в таку ситуацію, коли з вами грають як кіт з мишкою. Однак допомогти вам може тільки одна людина – це ви. Ніхто вас не відрадить від любові, ви не послухаєте, навіть якщо і зрозумієте, що з вами грають і використовують. Тільки з часом ви можете усвідомити, що з вами грали.

Не дозволяйте грати в любов! Іноді вона того не варто, щоб потім все своє життя розплачуватися за гру в любов. Хоча, це попередження не діє, як правило, ні на кого. Можна тільки на власному досвіді це зрозуміти та відчути.

Відео: пісня у виконанні Олега Винника “Гра в кохання”

Цей виступ в м Житомир зібрало багато шанувальників відомого співака. Глядачі в залі з самого початку виступу і до закінчення концерту не могла стримувати переповнювали їх емоцій.

Оцініть і ви цю пісню, яку напевно ви не чули.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.