(Відео) Сан-Ремо 2020 року – “I Ricchi e Poveri ” з піснею “Мама Марія ” – голоси і душа не старіють

У цьому відео кліпі ви зможете побачити як виглядають зараз артисти цієї групи на фестивалі в Сан-Ремо у 2020 році.

Всі звичайно пам’ятають цю популярну італійську групу в 70-80 роках. І багато почувши хіти цієї групи подумки наспівують їх. Це напевно тому, що від них навіть зараз виходить якась позитивна енергетика і пісня западає в душу.

У цьому відео кліпі ви зможете побачити як виглядають зараз артисти цієї групи. На фестивалі в Сан-Ремо у 2020 році вона представлена зі своїми знаменитими піснями.

Доторкніться до прекрасного минулого і згадайте свою молодість. І звичайно вам буде цікаво почути як зараз виконує група свої улюблені всіма пісні.

Група “Багаті та бідні” в Сан-Ремо у 2020 році

Прочитайте пости в соцмережах про них:

Заріфа Газиева: “35 років минуло. А як зал підтримує. Круто. Мені було 15 років тоді і я так любила Італійські пісні та все групи, а особливо “Багаті та бідні”. Супер група. Спасибі Вам люблю. ”

Роза Ісмагулова: “Такий позитив від артистів, від глядачів спасибі за відео, удачі Вам.”

Omar magrebi: “Красиве велике вітання всій Італії та італійцям з Марокко. Ти найкраща країна у світі, як і люди. ”

Martin Rodriguez: “Моя улюблена італійська група. Один з найбільших за весь час. У Мексиці ми продовжуємо пам’ятати про них. Вони стали частиною життя всіх нас, і це повернуло мене до моєї юності, нагадавши всі мої спогади та почуття. Я був такий радий побачити їх знову, що змусило мене плакати. Дуже дякую, Італія. “

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.