(Відео) Останнє відео “АBBA ” – переверне ваше уявлення про шведській групі

Хочете побачити новий кліп гучної свого часу групи? Гарантуємо - його ви не бачили.

Всі прекрасно знають знамениту в 70 – 80 роках шведську групу “ABBA”. Ні з чим не порівнянний виступ і зараз змушують їх шанувальників мрійливо і з ностальгією згадувати минуле коли вони були молоді.

Хочете побачити новий кліп гучної свого часу групи? Гарантуємо – його ви не бачили. Подивіться це відео, виявите, що у вас не все знаєте про них.

Не просто було уявити продюсерам цей кліп, але в результаті талант і харизма групи “ABBA” взяли вгору.

Цей кліп нікого не залишить байдужим і багатьох змусить посміхнутися і танцювати під їхню музику.

Відео: Останнє відео “АBBA”

Обов’язково прочитайте коментарі з усього світу:

Mark jackson: “Сльози радості, спогади про дитинство, наповнені самої чудової та душевною музикою !!!!!!!!!!!!!!!!! Простими словами неможливо висловити мою глибоку вдячність Анні-Фріду, Бьорну, Бені, Агнета. Тоді вони врятували весь світ і досить сильні, щоб зробити це знову. Так багато любові до цих істинним ангелам, які ходять серед нас. ”

Not Available: “Я часто уникаю пісень ABBA, і це відео, яке я подивився вчора вперше, змусило мене задуматися, чому. Їх музика просто прекрасна, і звук визначає цілу епоху, покоління і велику частину мого життя. Поза часом, крім особистих відносин групи, вони зобразили те, чим може поділитися світ. Я уникаю пісень, тому що це дуже багато емоцій (іноді). Але коли я можу їх обробити, я дійсно повністю їх приймаю. Спасибі Агнета Фельтског, Бйорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід та ін. Дуже дякую за музику! ”

Ron Wylie: “Я чесно думаю, що це один з кращих музичних кліпів тут, він відмінно продюсував, талант, який вклав в це, захоплює дух! Хто це написав і як він змусив всіх цих людей бути в ньому, просто фантастика! “

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!