(Відео) Його голос настільки емоційний, що все журі і Саймон почали плакати!

Суддя Саймон не зміг говорити коли повинен був оголосити вердикт рішення журі.

Бувають пісні в різному виконанні, від знаменитих співаків до простих механіків, які прийшли на конкурс талантів. Слова пісні якщо їх співати з душею завжди зачіпають глядачів і суддів.

Але коли Джош Даніел почав співати пісню про “Лабіринт” він вклав в слова зовсім іншу інтерпретацію. Два роки тому він втратив свого кращого друга. Зараз він на небесах і йому там краще, ніж на Землі. Джош не може його забути та ревнує до того де він знаходитися.

Про це співак розповів і заспівав у своїй пісні. Все журі без сліз не могли слухати Джоша. Суддя Саймон не зміг говорити коли повинен був оголосити вердикт рішення суддів. І після закінчення конкурсу – не міг прийти в себе, так зачепила його виступ Джоша.

Подивіться це дивовижний, що розриває душу виступ. Зверніть увагу на реакцію залу і суддів.

Відео: емоційний виступ Джоша

Прочитайте пости в соціальних мережах:

Turnofevent809: “Це змусило багатьох ридати, принаймні, через цю молоду людину, проте він подолав цю перешкоду у своєму житті, смерть вимагає часу, щоб зрозуміти кожну стадію.”

TiaReviews: “Саймон не міг навіть говорити, коли прийшов час судити.”

Danny Sandoval: “Саймон був дуже зворушений, бо це нагадало йому про його матері, яка давно померла.”

NiqueBuck: “Я слухаю цю пісню, бо скучаю по своєму колишньому другові, але всякий раз, коли я повертаюся і чую, як він співає, використовуючи слова в іншому сенсі, у мене виступають сльози.”

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.