Олегу Виннику запропонували повернутися на “Танці з зірками”, але він відмовився: “Я не можу собі це дозволити”

Юрій Горбунов та Тіна Кароль повідомили, що керівництво шоу прийняло рішення (під тиском глядачів і шанувальників в соціальних мережах) повернути пару Олени Шоптенко та Олега Винника в проект.

Про це телеведучі повідомили Олегу в прямому ефірі через відеозв’язок. Ніхто не очікував такої відповіді, але Винник відмовився від повторної участі в шоу.

“Друзі, я хворів цілий місяць. Я із захопленням спостерігав за тим, як ви намагаєтеся, ростете, розвиваєтеся, трудіться. Якби я домагався в цьому шоу тільки перемоги, я б повернувся. А так, я не можу цього зробити. Це було б дуже цинічно з мого боку “, – прокоментував кумир вовчиця.

Винник також подякував глядачам за їх коментарі та за те, що вони продовжували голосувати за нього навіть після дискваліфікації

“Це було наше спільне рішення. Звичайно, Олег в нашій парі головний, але ми вирішили це разом. Тим більше, правила є правила, і ми не повинні їх порушувати “, – говорить Олена Шоптенко. Варто зауважити, що вона виглядає вже досить бадьоро. Це означає, що коронавірус відступив, і хореограф почала приходити до тями.

Це означає, що на восьмий прямий ефір українського шоу “Танці з зірками ” вийдуть вісім пар, які будуть боротися за своє місце в півфіналі, а потім і в фіналі: Надія Мейхер і Кирило Васюк, Санта Дімопулос і Макс Леонов, Юлія Саніна і Діма Жук, Дар’я Петрожіцкая і Ігор Гелуненко, Сергій Танчинець і Яна Цибульська, Сергій Мельник і Аделіна Делі, Ольга Фреймут та Ілля Падзіна і Позитив і Юлія Сахневич.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.