Дмитро Нагієв скаржиться, що на нього не звертають уваги молоді дівчата

Один з найпопулярніших акторів і телеведучих сучасності Дмитро Нагієв нарешті зізнався, чому у нього до цих пір немає дружини.

Станом на 2020 рік Дмитро Нагієв – один з головних холостяків країни. Колись він був одружений на журналістці Аліні Шер. Пробули в шлюбі вони з 1986 по 2010 роки. З тих пір нікого для сім’ї Нагієв так і не знайшов, хоча має натовпу фанаток по всій Росії і далеко за її межами.

Своїм головним мінусом лисий Дмитро Нагієв вважає відсутність почуття гумору

Виявлена позашлюбна дочка Нагієва
Виявлена позашлюбна дочка Нагієва

Не допомогло навіть те, що він довгий час знімався в комедійних серіалах і навіть був провідним комедійних шоу.

«З жінками все складно, але я не один. Я напишу книгу про своє особисте життя, щоб люди поридати і поплакали. Чесно. У моєму віці не доводиться розбиратися і вибирати жінок. Я радий усім перехожим », – прібедняясь розповів артист.

Хоча варто сказати, що Нагієв взагалі не любить говорити про своє особисте життя, тому будь-який виступ на публіку і розповідь про особисті переживання – публічна сповідь. Перед камерами і шанувальниками Дмитро завжди приміряє маску мужнього, зухвалого, незалежного. Тому йому дуже добре далася роль “фізрук ” в однойменному серіалі.

Дмитро Нагієв
Дмитро Нагієв

Більше про самотніх знаменитостей – успішних чоловіків і жінок, які не змогли знайти другу половинку, – ви можете дізнатися в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.