“Тарзан зараз ходить як собака, яка нассала на килим”: Наташа Корольова висловилася про нинішні відносини з чоловіком-зрадником

Вийшла друга частина інтерв'ю Наташі Корольової і Тарзана для програми "Обережно, Собчак! ".

Там Ксенія Собчак запитала, чи мучить Тарзана зараз почуття провини за ту ситуацію, в яку він втягнув всю сім’ю? Гризе його совість за те, що був невірний своїй дружині?

Тарзан пояснює, чому зрадив дружині
Тарзан пояснює, чому змінив дружин

“Як взагалі Сергій змінився в поведінці після всієї цієї ситуації? Підібгав вуха і ходить? Ходить як собака, яка Нассау на килим? Чи відчуває свою провину в тому, що сталося? “, – запитала Собчак, яка, очевидно, не підбирала листяних виразів для Сергія Глушка.

Наташа Корольова про зраду: нічого особливо не змінилося

Тарзан розповів Собчак, як зраджував Королевою
Тарзан розповів Собчак, як зраджував Королевою

Королева сказала, що з моменту виходу шоу з Шульженко на публіку, і з того часу, коли почалися масштабні розгляду і витягування брудної білизни, вони стали більш згуртованими. За словами Наташі, Сергій не відчуває провину, він нібито взагалі не зрозумів що сталося і як на це варто реагувати.

Нагадаємо, місяць тому в мережі з’явилася інформація про те, що Глушко зраджував своїй дружині півтора року, і його нинішня коханка – маловідома актриса Анастасія Шульженко – вагітна. Зараз відомо – дана інформація не відповідає дійсності.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.