У Айзи Анохіної видалили пухлину в шлунку – чекає гістологію

Колишній дружині репера Гуфа, дизайнеру і блогерші Айзі Анохіній (Довлатовій) останнім часом катастрофічно не щастить.

Красуня веде відвертий блог в Інстаграме, де розповідає 3 млн підписчикам про кожну подію в своєму житті, аж до того, на якому місці у неї вискочив прищик.

Айза Анохіна
Айза Анохіна

Перші проблеми у неї виникли ще на “Дом-2”, коли їй довелося пережити панічні атаки і приймати антидепресанти через стосунки з Олегом Маямі.

Потім вона вийшла заміж за популярного в Росії репера Гуфа (Олексія Довлатова), народила сина Сема. Але щастя в шлюбі не було і вони розлучилися.

Айза і Гуф
Айза і Гуф

Після скандального розлучення Айза знову мала проблеми зі здоров’ям по жіночій частині, як вона написала, через сильного стресу.

4 роки тому молода жінка вийшла заміж (вірніше, вони повінчалися в Лас-Вегасі без реєстрації шлюбу) за відомого серфера Дмитра Анохіна. У пари народився син Елвіс. Вони живуть тепер на Балі.

Айза з Дмитром Анохіним і синами
Айза з Дмитром Анохіним і синами

Тиждень тому Айза з маленьким сином була затримана в аеропорту Малайзії за спробу перевезення зброї. Це виявилася декоративна куля-кулон на ланцюжку. Але нерви розбирання їй помотали, що навіть був серцевий напад.

І ось недавно Айза знову поскаржилася на здоров’я: печія, гикавка, відрижка, відчуття грудки в горлі, здуття живота, утруднене дихання і сухий кашель. Промучившись якийсь час, вона пішла на обстеження і у неї виявили пухлину на отворі діафрагми.

День тому новоутворення видалили лапароскопічним методом (без розрізу). Зараз проводиться гістологічний аналіз, але попередній діагноз – це грижа.

Айза виставила фото живота після операції, яка тривала 2 години:

Після операції
Після операції

І пошкодувала себе:

Дика тулилося до себе. Боляче, звичайно ж

Зараз жінка перебуває в палаті і відновлюється після операції.

 

 

 

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.