Тарзан хотів похвалитися перед Собчак своїм накачаним тілом, але на нього сіла муха і все зіпсувала

Чоловік Наташі Корольової Тарзан хотів похвалитися перед Ксенією Собчак своїм сталевим пресом, але все враження від цього зіпсувала муха, яка на нього сіла.

Здається, сімейство Глушко і Корольової розбурхує публіку вже цілу вічність. Почалося все у вересні, коли дім артистів пограбували — пропали 3 тисячі євро готівкою і коштовності на суму 5 мільйонів рублів (майже 1,9 млн гривень).

Поки співачка відпочивала на курорті, її благовірний вирішив не витрачати час даремно і запросив додому двох дівчат, щоб скрасити самоту. На наступний ранок танцюрист і виявив пропажу.

Наташа Королева и Тарзан
Наташа Корольова і Тарзан

Повернувшись додому, Наташа звинуватила у всьому Анастасію Шульженко. Виявилося, що це коханка Сергія, яка встигла заявити на всю країну, що вагітна від нього. Втім, результат тесту так і не підтвердився.

Сергей Глушко с Анастасией Шульженко
Сергій Глушко з Анастасією Шульженко

Подружжя довго не давало офіційних коментарів з приводу того, що сталося, але Ксенії Собчак вдалося їх розговорити у власному YouTube-шоу. Варто відзначити, що Тарзан є активним користувачем соціальних мереж, де любить покрасуватися своїм накачаним тілом.

У другій частині інтерв’ю ведуча загострила увагу на одному з таких роликів Глушко в Instagram, щоб з’ясувати, для чого він це робить. Танцюрист не став заперечувати, що це провокація з його боку, проте він тут же вирішив виправдатися тим, що показував вправу вакуум.

Фрагмент из интервью Тарзана в шоу «Осторожно, Собчак!» с мухой на лбу
Фрагмент з інтерв’ю Тарзана в шоу «Обережно, Собчак!» з мухою на лобі

Вона не тільки зміцнює м’язи живота і допомагає зробити талію тонше, але ще і благотворно відбивається на стані внутрішніх органів, як каже Сергій.

Ксенія попросила Тарзана продемонструвати, як правильно його робити. Звичайно, він не зміг їй відмовити, адже можливість в черговий раз похвалитися торсом прийшла до нього в руки сама.

Муха не улетела, даже когда Сергей показывал технику выполнения упражнения
Муха не полетіла, навіть коли Сергій показував техніку виконання вправи

Демонстрація техніки вакууму обіцяла бути дуже видовищною, якби на Глушко не сіла муха. Однак, як справжній професіонал своєї справи, він зробив обіцяне Собчак, не звернувши на це уваги.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.