Правда про таємних дітей співачки Йолки: вона старанно ховає їх від сторонніх очей

Стала відома правда про таємних дітей популярної співачки Йолки. Непомітно для публіки 38-річна зірка успішно виростила двох дочок.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно стикається з незручними питаннями з приводу материнства. Справа в тому, що вона ретельно приховує подробиці свого особистого життя.

Проте відомо, що в 14 років Єлизавета (справжнє ім’я виконавиці) почала зустрічатися з майбутнім головним режисером української Асоціації КВН Василем Крайняєм. Ці стосунки тривали цілих 7 років, але ні до чого більшого так і не привели.

Певица Елка
Співачка Йолка

У 2010-му співачка вийшла заміж за простого хлопця з Підмосков’я Сергія Астахова. Всі тяготи по забезпеченню родини лежали на плечах Йолки, причому мешкало подружжя з батьками Сергія.

Незабаром чоловік став адміністратором своєї знаменитої дружини, проте через 6 років вона його звільнила і перестала виставляти спільні фото в соцмережах. Ніякої інформації про розлучення пари немає.

Мужчины Елки — слева Василий Крайняй, справа Сергей Астахов
Чоловіки Йолки — зліва Василь Крайняй, справа Сергій Астахов

До всього іншого, в мережі можна зустріти інформацію про те, що артистка вже реалізувалася як мати і виховує дорослих дочок Валерію і Олександру. Судячи з усього, Єлизавета ховає спадкоємиць від сторонніх очей.

Елка с Александрой и Валерией
Йолка з Олександрою і Валерією

Обидві дівчинки займаються благодійністю і допомагають притулкам для тварин, власне, як і їх зіркова мама. Йолка є піклувальником фонду «Подарунок долі», який шукає люблячих господарів бездомним кішкам і собакам.

Не можна не відзначити, що артистка неодноразово зізнавалася в тому, що робота для неї завжди стоїть на першому місці.

Елка с предполагаемыми дочерьми Сашей и Лерой
Йолка з передбачуваними дочками Сашею і Лерой

У підсумку через насичений графік вона бачиться з сім’єю набагато рідше, ніж хотілося б, але Лєра і Саша не ображаються через це на матір, адже все, що вона робить — заради них.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.