Тіна Кароль на початку кар’єри: зарозуміла, непунктуальна і всім незадоволена. Спогади травесті-діви Монро

Тіна Кароль радує шанувальників своєю творчістю вже цілих 15 років. Співачку люблять не тільки за її талант, а й за те, яка вона добра і проста. Однак такою зірка була не завжди.

Виконавиця хіта «Ноченька» піднімалася на вершину українського шоу-бізнесу на очах у багатьох інших артистів. Травесті-діва Монро одного разу опублікувала у себе в Instagram історію, в якій поділилася спогадами про знайомство з Кароль.

«Про Тіні в тусовці завжди ходило багато чуток, причому не самих упереджено. Про те, що вона зарозуміла, постійно спізнюється і всім незадоволена. Але мені здається, якщо подібна поведінка і було, то це робили спеціально, щоб підвищити зоряний статус ».

Тина Кароль на Евровидении в 2006 году
Тіна Кароль на Євробаченні в 2006 році

Монро впевнена, що в нульових одним талантом було не пробитися, знаменитість обов’язково повинна була асоціюватися з грошима, чутками, плітками і капризами:

«Що за зірка без зірки на лобі і вимог в райдері розміром в томик Анни Кареніної?», – підмітила артистка.

Далі Монро продовжила:

«Я бачила Тіну раз на репетиції, ще на початку її кар’єри, коли вона тільки з’їздила на Євробачення і на цьому успіху її возили по всіх корпоративах. Тоді ми і познайомилися. Буквально здрастє-здрастє. Мила, маленька і дуже втомлена ».

Монро на выступлении Тины Кароль
Монро на виступі Тіни Кароль

За словами травесті-діви, кожен раз від концертів Кароль вона отримує велике задоволення:

«Кілька разів була на її виступах. Завжди бездоганно! Можливо, раніше була стіна між співачкою і глядачем, знову ж таки – певна зірковість. Зараз, хоч до рани прикладай ».

Скриншот из Instagram Тины Кароль
Скріншот з Instagram Тіни Кароль

Тіна навіть опублікувала у себе цю Insta-Stories Монро, що лише підтверджує слова останньої.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.