Женя Галич з O.Torvald вдарив літнього чоловіка: «Мені за це до сих пір соромно»

Фронтмен популярного українського рок-гурту O.Torvald Женя Галич зізнався, що одного разу дозволив собі вдарити літнього чоловіка. Про це музикант розповів в шоу «Хто зверху?».

Зараз в ефірі «Нового каналу» триває десятий ювілейний сезон розважального проекту, в якому за перемогу борються дві зіркові команди — чоловіки проти жінок і навпаки.

Герой нашої сьогоднішньої статті якраз таки став учасником одного з останніх випусків програми. Не буде перебільшенням сказати, що Євген органічний у всьому, чим займається.

На своїх концертах він відв’язний рокер, а вдома в оточенні сім’ї перетворюється на люблячого тата і турботливого чоловіка. Разом з дружиною Валерією співак виховує двох дітей — 7-річну доньку Єву та 3-річного сина Даню.

Женя Галич с женой и детьми
Женя Галич з дружиною і дітьми

Одне іншому не заважає і іноді буває так, що ці ролі переплітаються, в результаті чого Галич потрапляє в не найприємніші ситуації. Як розповів він сам, коли у нього народилася донечка, він пообіцяв самому собі, що буде вести нормальний спосіб життя і що Евочка ніколи не побачить, як він робить неправильні вчинки. Тим більше що вона дівчинка.

Группа O.Torvald
Група O.Torvald

Як би Женя не намагався, але одного разу це все ж сталося. Тоді вони з дочкою зайшли в супермаркет, де охоронець років 50-60 в хамській манері сказав Єві відкрити рюкзак і показати, що всередині, їй тоді було 5 років.

«Я почав з ним сваритися, попросив викликати адміністратора. В кінцевому підсумку він рвонув Єву за рюкзак, а я не стримався і вдарив його. Мені за це до сих пір соромно. Вибачте мене, будь ласка», — розповів музикант.

Женя с дочкой Евой
Женя з дочкою Євою

Втім, його вчинок зрозуміють багато батьків, адже ніхто не хоче, щоб сторонні люди так по-хамськи ставилися до їхніх дітей.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.