Сніжана Бабкіна гірко плаче: шахраї її обікрали в Інтернеті (відео-звернення)

Нові часи - нові злочини. У дружини Сергія Бабкіна шахрайським чином вкрали сторінку в Інстаграмі з майже 200 тисячами передплатників.

Зі сльозами на очах жінка звернулася до передплатників чоловіка – може хтось знає спосіб, як повернути собі розкручену сторінку?

За станом Сніжани видно, що вона дійсно дуже засмучена, багато коментаторів пишуть – спочатку подумали, що трапилося щось непоправне. Потім з’явилося здивування – як можна так побиватися через сторінку в Інтернеті.

Жінка пояснила – вона багато сил і часу вклала в розкрутку цієї сторінки і під час карантину це було практично єдине джерело її доходу. Всі концерти чоловіка, у якого вона працює концертним директором, скасовані. А в сім’ї троє дітей. Крім того, на сторінці є фото сім’ї і мало кому хочеться, щоб вони потрапили в чужі руки.

Сторінку вкрали перед анонсованим на 16 жовтня марафоном про відносини. У ньому дружина і мама трьох дітей хотіла поділитися секретом щасливого сімейного життя.

Анонс марафону
Анонс марафону

Співачка Джамала підтримала Сніжану:

коментар Джамали
Коментар Джамали

Під постом – понад тисячу коментарів, думки розділилися. Є й прикладні поради, як звернутись до служби підтримки і довести факт крадіжки.

 "Коменти "

У своєму відеозверненні Сніжана розповіла, як все сталося:

https://www.instagram.com/p/CGST8RsgUzE/?utm_source=ig_web_copy_link

Сподіваємося, що Сніжані вдасться відновити свій фотоблог без втрат.

 

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?