Винник заразив коронавірусом “кохану” Таюне, яка заперечувала існування хвороби

Бек-вокалістка і можлива коханка короля "вовчиць" Олега Винника Таїсія Сватко підхопила коронавірус, в який раніше навіть не вірила.

Про це вона повідомила в своєму Інстаграм-блозі, де поділилася і тим, наскільки складно вона переносить цю хворобу.

“Ви коли-небудь плакали від крепатури? А я плакала … Так ” закрепатуріл “мене коронавірус, в існуванні якого я довго сумнівалася, навіть більше – абсолютно не вірила “, – пише дівчина, ледве стримуючи свої емоції . Вона каже, що у неї середня форма вірусу, при якій різко підвищилася температура, і не йшла на спад кілька днів, також зникло почуття смаку і нюх.

Імовірно, Таюне вірус передав Олег Винник після занадто близького контакту

Адже два тижні тому він повідомив, що зліг з коронавірусів, і на цьому грунті його дискваліфікували з програми “Танці з зірками “.

Шанувальники в коментарях написали Таїсії Сватко свої слова підтримки. Зараз вона проходить самоізоляцію, але невідомо, контактує чи з Олегом Винником. Оскільки, якщо вона бачилася з ним днями, то у короля вовчих знову з’явився ризик потрапити під другу хвилю вірусу. Про скасування або відстрочення запланованих раніше концертів поки немає інформації.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.