“Пекельна ломота всього тіла і голова розколюється” – у Христини Асмус підтверджений коронавірус

Один за іншим знаменитості, політики, спортсмени - ті, хто за родом заняття змушені багато спілкуватися з оточуючими, повідомляють, що вони заразилися вірусом Ковід-19. Тепер прийшла черга і Христини Асмус.

Актриса з жалістю до себе в Інстаграмі повідомила про своє жахливе самопочуття:

Пост Христини Асмус
Пост Христини Асмус

Швидше за все Асмус заразилася в театрі імені Єрмолової, де вона служить. Три дні тому його закрили на карантин, так як коронавірус був діагностований у кількох співробітників. А потім один за одним почали хворіти і інші артисти.

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Христина застерігає своїх підписчиків від тісних контактів тепер з ким би-то не було і просить суворо дотримуватися запропонованих правил безпеки:

попередження Асмус
Попередження Асмус

Кожен переносить хворобу по-різному. Надія Бабкіна два тижні пролежала в комі, а Анна Семенович перенесла легко і не помітила.

З українських знаменитостей перехворіли Ольга Фреймут, Олег Винник, Надя Дорофєєва, Володимир Остапчук, Олена Шоптенко, Камалія з сім’єю, зараз лікується Позитив. У досить важкому стані були політики Юлія Тимошенко і Петро Порошенко, вони навіть потрапили в реанімацію, але на щастя, вилікувалися.

На сьогодні статистика по Україні така:

Статистика по коронавірус в Україні на 15.10.2020
Статистика по коронавірус в Україні на 15.10.2020

 

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.