Христина Орбакайте показала свою істинну сутність: дочка Пугачової сіла на мітлу та полетіла

Дочка Алли Пугачової Христина Орбакайте показала в Instagram, як гуляє по Нью-Йорку. Співачка з гумором вилетіла з кадру на мітлі.

Героїня нашої сьогоднішньої статті вже давно живе і проводить більшу частину життя в США. Справа в тому, що її нинішній чоловік Михайло Земцов веде в Америці свій бізнес, до того ж їх дочка Клавдія ходить до місцевої школи, та й пандемія наклала свій відбиток на авіаперельоти.

Карантин Христина разом з родиною перечекала в Майамі — там у неї є власна нерухомість. Тепер же вони перебралися в одне з найбільших міст Штатів, вулиці якого неодноразово з’являлися в кадрах відомих фільмів.

Кристина с мужем и дочерью
Христина з чоловіком і дочкою

Щаслива артистка часу не втрачає — частенько гуляє з дочкою і чоловіком, розглядаючи місцеві пам’ятки. Їх в Нью-Йорку не злічити. Як активний користувач соціальних мереж, Орбакайте регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео, в тому числі і з сімейних прогулянок.

Кристина Орбакайте
Христина Орбакайте

На цей раз старша спадкоємиця Примадонни опублікувала жартівливий ролик з двома мітлами в руках. Перед камерою виконавиця постала в спортивному костюмі винного кольору, доповнивши образ сірим пальто і білими кросівками.

Ось що Христина сказала:

«Я полетіла, друзі! Зустрічайте!», — сказала співачка, після чого “осідлала” мітлу.

Все б нічого, але віник Орбакайте повернула не назад, як годиться, а вперед, що тут же помітили уважні користувачі Instagram:

  • «Мітлу навпаки візьміть. Повірте професіоналові, так зручніше!»;
  • «Красуня, талант і з чудовим почуттям гумору! Прилітайте, чекаємо!»;
  • «Відразу видно — недосвідчена Яга!»;
  • «Не відьмина натура, що поробиш, але красуня, не відняти!»;
  • «Обережно на поворотах».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.