Перетворив обличчя дружини в фарш, а потім вибачався і зізнавався в любові: історія відносин Євгена Кошового з “Квартал 95” і його дружини

7 липня 2007 року - містична дата для Євгена Кошового. І не тільки тому що з'єднала в собі три сімки, а й тому що відразу після того, як вони з дружиною Ксенією розписалися, грянув грім.

В одному зі своїх інтерв’ю комік розповідає – закохався в Ксюшу з першого погляду.

Євген і Ксенія Кошові
Євген і Ксенія Кошові

“Нічого подібного до цього я не відчував, і це ні з чим не порівнянне відчуття. Я міг відірвати від неї погляду … Потім шукав через знайомих її телефон, після чого зав’язалася переписка по смс “, – ділиться спогадами Євген. І з моменту першої зустрічі більше ні про що не міг думати. Євген з самого дитинства був наполегливим, тому контакт з Ксенією швидко налагодив. Відносини розвивалися стрімко, а тут бац – романтична церемонія одруження.

Євген і Ксенія Кошова на весіллі, 2007 рік
Євген і Ксенія Кошова на весіллі, 2007 рік

На ній Євген ще дуже худий і нікому невідомий хлопець. Одне йому тоді було відомо точно – він неймовірно любить цю жінку, яка поруч.

Євген і Ксенія Кошові
Євген і Ксенія Кошові

У зоряної пари сімейства Кошових не все було так гладко

Зараз пара виховує двох дочок – дванадцятирічну Варвару і шестирічну Серафиму.

Євген і Ксенія Кошова, а також їхні діти - Серафима і Варвара
Євген і Ксенія Кошова, а також їхні діти – Серафима і Варвара

Карантин, який почався навесні 2020 став справжнім випробуванням для сім’ї. Вони запустили в мережі новий челендж. На першому відео Кошовий без перебільшення перетворив обличчя своєї коханої дружини в фарш. За сценарієм, Євген і Ксенія грають в відому дитячу гру «Камінь, ножиці, папір», а той, хто переміг, занурює опонента в ємність в інгредієнтами, кожного разу додаючи новий продукт. Женя не пощадив улюблену, і занурив її в фарш. Це ще кілька місяців обговорювали шанувальники на сторінках зірок.

Євген Кошовий не раз підкреслював – він знайшов ту саму жінку, яка з ним поруч в радості і в горі.

Євген і Ксенія Кошові
Євген і Ксенія Кошові

З якої можна серйозно поговорити і здорово повеселитися. Тому комік, часто виступає в образі гопника, не упускає можливість сказати спасибі Ксенії за дітей і любов, яку вона роками дарує своєму чоловікові.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.