Постарілу і ледве живу Анастасію Заворотнюк сфотографували біля могильного хреста: неможливо дивитися

Вже більше року Заворотнюк не з'являється на публіці. За офіційною інформацією родичів, жінка впала в кому. Однак шанувальники і журналісти, котрі стежать за родиною знаменитості, свідчать про протилежне.

Одні розслідувачі подейкують, що Анастасія вже здорова, і ось-ось готова буде вийти на публіку, щоб дати розлоге інтерв’ю. Інші стверджують – вона виснажена, не може ходити і говорити, а рідні періодично відвозять її на лікування в штати.

Більше про причини і можливі наслідки коми Анастасії Заворотнюк з “Моєї прекрасної няні ” дивіться в нашому відео на каналі “Одна хвилина “.

Не так давно її близька знайома серіальної “Вікі Прутковської ” розповіла про те, що актриса пересувається на інвалідному візку. Через сильно діючих препаратів вона багато спить, щоб організм хоч якось відновлював сили.

https://www.instagram.com/p/CF96exvFVSz/

Через цих препаратів Настя сильно схудла. Але сім’я і колеги Заворотнюк зберігають мовчання – вони підписали документ про те, що нічого і нікому не можуть розповідати.

Анастасія Заворотнюк у хреста
Анастасія Заворотнюк у хреста

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.