Тетяна Буланова вирішила розповісти про свого нового чоловіка: “З весіллям не поспішаємо”

Після розставання з футболістом Владиславом Радімовим співачка Тетяна Буланова довгий час не наважувалася на нові відносини.

Зараз Тетяна живе зі своїм молодшим сином Микитою. Кілька місяців тому до них приєднався новий коханий мами, який відмінно порозумівся з Микитою.

Син Буланової схвалив вибір зіркової мами

Тетяна Буланова
Тетяна Буланова

Тетяна Буланова не розповідає поки що де і як познайомилася з чоловіком, але уточнює, її новий обранець – людина не публічна, тому ні в яких скандалах участі не замішаний. Вона цього рада, і не поспішає показувати його шанувальникам. Вони вже живуть разом. Спільно проживати стали під час карантину, і не пошкодували – побут і загальне проведення часу йде на користь обом партнерам.

«Працює зовсім в іншій області. Ми рік разом, всю самоізоляцію провели удвох. Нам дуже комфортно – ні разу не посварилися », – говорить співачка Тетяна Буланова журналістам.

Вона зазначає, що незважаючи на такий стрімкий розвиток відносин, укладати шлюб і зіграти весілля вони поки не планують. Бажають краще один одного дізнатися і зрозуміти, чи підходять вони між собою.

Але вже можна зрозуміти – Буланова дуже щаслива зі своїм новим обранцем. На всіх фото в Інстаграм жінка буквально світиться від щастя.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".