Янні – “Love Is All ” -Truth Is Forever! (Любов це все. Істина вічна!) (Відео)

У цій композиції, яка представлена нижче добре сказано про все. Музика, інструменти, вираз і слова - створює невловиме відчуття, що все взаємопов'язано.

Ви ніколи не замислювалися, що людей на нашій планеті стає все більше і більше? Здавалося б якомога ужитися всім на цій Землі. І найголовніше, щоб не було розбіжностей, сміття і воєн. Ви повинні усвідомити тільки одне – потрібно бути терплячими один до одного, толерантними та любити один одного. Любов – це все. З неї випливає все інше в житті. Істина вічна.

У цій композиції, яка представлена нижче добре сказано про все. Музика, інструменти, вираз і слова – створює невловиме відчуття, що все взаємопов’язано.

Подивіться це незабутнє відео і самі пориньте в любов.

Відео: композиція “Love Is All” -Truth Is Forever!

У соцмережах відреагували на це відео:

Михайло Михайлович: “Я хочу, щоб на кожному стовпі висіла музична колонка і грала ця і подібна добра музика і люди гуляли з посмішками, щоб не жили в кредит, щоб не було ніде воїни, щоб у всіх була над головою дах, їжа та одяг. Як же стало жити важко. Але ми впораємося.! Все добра, любові успіхів в цей непростий час! ”

Olga Krivokorova: “Прекрасний голос! Вступ вразило !!! Я не знаю англійську, але шкірою відчула, що це чудово!!!!”

Харьет Оганян: “Божественна музика і чудове виконання! Дякую Яні вам і вашому колективу !!! Хай вам всіх Бог! Люди Землі скажіть немає війні, голоду та убогості !!! Приєднуюся до ваших слів про прояв любові та терпимості один до одного! ”

Ольга Балаба: “Дивовижно! Дякую за виконання, за музичний супровід, за музику і любов! Музика вічно живе і нехай мир і любов на планеті будуть вічними, як ця музика! “

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.