Дорофєєва не справляється. Дантес перевіз матір до Києва, щоб та готувала для них їжу: «Ма, жерти давай!»

Чоловік Дорофеєвої Дантес перевіз матір до столиці, щоб вона взяла в свої вмілі руки готування у їх з Надею сім'ї. Здається, парочка не справляється з домашніми обов'язками.

Герой нашої сьогоднішньої статті здобув популярність, перемігши українську «Фабрику зірок-2» в дуеті з Вадимом Олійником. Їх група «ДіО.фільми» проіснувала 7 років, після чого Володимир вибрав кар’єру ведучого.

Він вів кулінарне тревел-шоу «Їжа, я люблю тебе», був тренером дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», запустив власний відеоблог на YouTube «Чоловік Наді Дорофєєвої». У вересні 2019-го Дантес повернувся на сцену і випустив сольну пісню «Тепер тобі 30», а з 2020-го він є постійним членом журі «Ліги сміху».

Владимир Дантес на Лиге смеха
Володимир Дантес на Лізі сміху

Як активний користувач соціальних мереж, артист регулярно радує шанувальників новими фото і відео. На його Instagram підписані вже більше 600 тисяч людей, які завжди коментують публікації кумира, причому він сам нерідко відповідає на ці коментарі.

Дантес
Дантес

Днями Володимир поділився фотографією свого покійного батька Ігоря В’ячеславовича, супроводивши її зворушливим підписом, а вчора він опублікував у себе в Insta-Stories кілька роликів з мамою Марією Олексіївною. Судячи з усього, мати переїхала до Києва, щоб бути ближче до сина.

Надя Дорофеева со свекровью (скриншоты из Instagram Дантеса)
Надя Дорофєєва зі свекрухою (скріншоти з Instagram Дантеса)

В одному з цих відео чоловік Дорофеєвої гримнув на матір, щоб та швидше накрила на стіл:

«Ма, жерти давай!», — сказав Дантес.

Довго чекати не довелося — незабаром він опублікував фото маминої їжі.

Та самая еда (скриншот из Instagram Владимира Дантеса)
Та сама їжа (скріншот з Instagram Володимира Дантеса)

Примітно, що Марія Олексіївна, почувши вимогу спадкоємця, засміялася, так що в їхній родині з почуттям гумору ніяких проблем немає.

Схожі статті

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.

Печінку купую через день, щоб приготувати гору ніжних печінкових котлет: мої уплітають їх за 5 хвилин

Печінкові котлети стануть справжнім хітом вашого обіду або вечері. А щоб вони завжди виходили вдало, варто знайти правильний рецепт. Спробуйте його вже сьогодні та пригостіть родину смачною новинкою.

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.